Har du provat spelautomater med autospin? Det är en funktion som ger dig möjlighet att luta dig tillbaka i soffan och njuta av spelets funktioner och hjulens snurrande utan att behöva hålla på och klicka hela tiden. Genom att spela på spelautomater med autospin får du händerna fria och kan sticka, äta och dricka te medan du spelar. Följ handlingen och njut av spelets grafik utan att anstränga dig. Du ställer lätt in insatsen och sedan väljer du hur många automatiska snurr du vill att spelautomaten ska göra. Du behöver inte avbryta spelet för att gå och sätta på kaffet, välj autospin istället.

Spelautomater med autospin

Spelautomater med autospin

Du hittar ett flertal populära spelautomater med autospin. Ett av de mest omtalade spelen just nu är Mega Fortune. Det roliga är att för bara ett par år sedan var det en svensk som vann runt 22 miljoner kronor med just autospin på detta spel. Han hade satt spelet på autospin för att se på på tv och när han tittade på telefonen förstod han att han hade tagit hem en jackpott! Prova Mega Fortune du också. Allt i spelet vittnar om lyx och flärd. Dessutom ståtar spelet med hela tre stycken jackpottar. Har du lite tur kan du hamna i bonusspelet med chans till både kontantvinster och jackpottar.

Det finns spelautomater med autospin som har några år på nacken men som fortfarande är populära. Arabian Nights är ett av dem. Här får du uppleva den stjärnbeströdda arabiska natten allt medan hjulen snurrar. Om du har satt på autospinn kan du njuta av allt detta tillbakalutad i sköna fåtöljen. Se den magiska Alladins lampa, som är scatter, ge dig ett free spins läge där vinsterna multipliceras. Den mystiske arabiske mannen fungerar som wild och kan ta form av någon av de andra symbolerna för att genera dig sköna vinster. Får du hela fem stycken av honom är magiska jackpotten din.

Res bakåt i tiden med autospin

Spin buttonMånga spelautomater med autospin har teman där handlingen utspelar sig långt bak i tiden. Ett intressant spel för oss svenskar är Hall of Gods. Här får du stifta bekantskap med de gamla asagudarna Thor, Oden och Freja. Med lite tur kan du få tre stycken Thors hammare och hamna i bonusspelet som är riktigt spännande. Använd hammaren till att krossa sköldar som gömmer häftiga vinster. Kanske har du tur och lyckas med samma bragd som en person gjorde för några år sedan. Då låg den progressiva jackpotten på hela 67 miljoner kronor. Koppla in på autospin och njut av skådespeleriet från vår nordiska mytologi.

Spelautomater med autospin som har olika myter som tema är mycket populära. Gonzos Quest är en av alla de spelautomater med autospin som har ett mycket spännande tema som utspelar sig långt tillbaka i tiden . Här förflyttas du till 1500-talet och ger dig ut på jakt efter den legendariska staden El Dorado. Den skickligt gjorda grafiken i 3D tillsammans med bakgrundsljudet gör att man verkligen känner att man är i den Centralamerikanska djungeln. I sällskap med den underhållande Gonzo får du uppleva många annorlunda funktioner som bland annat exploderande symboler och free fall symbolen som fungerar ungefär som scatter gör i andra spel. I verklighetens 1500-tal var det aldrig någon av alla lycksökare som fann El Dorado och stadens allt guld. Kanske har du turen med dig och lyckas finna detta?

Spel med handling och snygg grafik

Att spela på spelautomater med autospin gör att du kan koncentera dig på själva handlingen, ljudet och grafiken i spelet. Spelet Gonzos Quest som nämndes ovan har en otroligt skickligt gjord 3D grafik samt att både spelplan och symboler skiljer sig lite från andra spel. Sådana gånger är det skönt att välja autospin för att riktigt njuta av spelets övriga funktioner utan att behöva sitta beredd med fingret för att klicka. Den enda nackdelen med spelautomater med autospin är att du kan inte ändra insatsen vid påbörjat autospin. Om du vet med dig att det ligger en stor progressiv jackpott och väntar på dig kan det därför vara läge att maxa insatsen.